Вшановуємо святковий ювілей

2018-03-15

До 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола

«Журналіст, який пішов проти злочинної комуністичної системи і політик, який своєю діяльністю наближав створення незалежної держави. Це одна людина - Чорновіл. Очевидно, що в день проголошення Акту Незалежності України 24 серпня не можна не згадати того, без кого ця дня не було б»

"Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі" В’ячеслав Чорновіл

/Files/images/Чорновіл_Вячеслав.jpg

Такими словами розпочинались п’ятихвилинки в Прибірському НВО, не залишило поза увагою відзначення 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола – лідера українського правозахисного руху; визначного політичного і державного діяча, які приурочені В.Чорноволу, на уроках історії в 7-11 класах.

Вчитель історії Скобель В.В. підготував змістовну, цікаву розповідь про роль В'ячеслава Чорновола в історії українського державотворення./Files/images/S7304331.JPG

Протягом березня бібліотекарем Шихненко Т.В. була організована виставка, присвячена В.Чорноволу.

Під керівництвом педагога-організатора Палієнко Н.М. учні сектору новин та інформації на сторінках шкільної газети «Дзвіночок» розповіли про українського політика, публіциста, державного діяча В'ячеслава Максимовича Чорновола.

/Files/images/S7304329.JPG

Всі виховні заходи, що проводилися в школі принесли задоволення учням та викликали зацікавленість у дитячому колективі.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi