18 жовтня відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії. /Files/images/CIMG8627.JPG

/Files/images/CIMG8625.JPG/Files/images/CIMG8620.JPG

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, психологом ОНЗ Прибірське НВО Шихненко Т.В. було проведено заняття з елементами тренінгу для учнів 9-11класів «Торгівля людьми. Як не стати жертвою». Під час заняття учні отримали навики як уникнути цієї проблеми, дізналися про небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, познайомилися з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

Для підвищення рівня проінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми було залучено голову сільської ради, Бесчастну М. В., яка ознайомила старшокласників з проблемою торгівлі людьми, основними способами втягнення дітей та негативними наслідками.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi